FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Sparegris i Træ, Sort

PlanToys

Sparegris i Træ, Sort
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Lær at spare op med denne fine sparegris fra PlanToys. Sparegrisen er en fin dåbsgave, men kan også bruges til de større børn som gerne vil begynde en opsp... Læs mere
149,95 kr
149,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Lær at spare op med denne fine sparegris fra PlanToys. Sparegrisen er en fin dåbsgave, men kan også bruges til de større børn som gerne vil begynde en opsparing. Sparegrisen er sort med knister af træfarve, der giver et flot spil.

Sparegrisen er lavet i Planwood, der er PlanToys helt særlige træmateriale, lavet på savsmuld fra træproduktionen, blandet med øko farver og en giftfri lim uden formaldehyd. Ørerne er lavet af gummi fra gummitræerne.
PlanToys er bæredygtigt legetøj, lavet med fokus på børns leg og udvikling og ikke mindst miljøet. Træet kommer fra gummitræer, der ikke længere producerer latex, og alle farver er naturlige og selvfølgelig giftfri.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
ca. 10,5 x 10,5 x 11 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito