FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Menneskets Krop Magnettavle

Janod

Menneskets Krop Magnettavle
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Lær om menneskets krop med denne magnettavle fra Janod, som viser barnet kroppens anatomi på en sjov og lærerig måde. Der er 5 tavler i alt og 76 magnetiske... Læs mere
369,95 kr
369,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Lær om menneskets krop med denne magnettavle fra Janod, som viser barnet kroppens anatomi på en sjov og lærerig måde. Der er 5 tavler i alt og 76 magnetiske kropsdele som kan sættes på den rette plads på tavlerne.
Børn har en naturlig nysgerrighed omkring kropens udseende og funktion og dette er et super værktøj til at vise dem hvordan kroppen fungerer og hvordan de enkelte dele ser ud, både indeni og udenpå kroppen.

Der er en tavle med en drengekrop, en med pigekrop, en med musklerne, en med organerne og en med skellettet. Bagpå er en oversigt over navnene på de forskellige kropsdele på 9 forskellige sprog, heriblandt dansk, engelsk, tysk m. fl. Tavlen giver et godt udgangspunkt til en snak omkring kroppens forskellige dele og hvordan den fungerer fra yderst til inderst. Når barnet begynder at lære andre sprog, kan man også øve navnene på kroppens dele på f.eks. engelsk.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
5, 6, 7, 8, 9
Mål:
41x26
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito