FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Mini Logix Ordleg på Engelsk

Djeco

Mini Logix Ordleg på Engelsk
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Mini Logix er en række små spil/opgaver fra Djeco, der giver fordybelse og underholdning både hjemme og på turen. Med dette Mini Logix spil får barnet øve... Læs mere
49,95 kr
49,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Mini Logix er en række små spil/opgaver fra Djeco, der giver fordybelse og underholdning både hjemme og på turen. Med dette Mini Logix spil får barnet øvet og lært nye engelske ord på en sjov måde. Øverst på kortet er en række ting og det engelske ord står nedenunder, i et mylder af bogstaver skal man nu finde ud af hvor dette ord gemmer sig.

Der er 15 engelske ord på hver af de 30 kort, så der er rig mulighed for at udvide sit engelske ordforråd. Spillet fylder ikke mere end en lille blok (11 x 15 cm), så det er nemt at have med på turen.


Find flere små sjove rejsespil her


Du kan også finde flere Djeco MiniGames spil her

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
6, 7, 8, 9, 10
Mål:
11 x 15 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito