FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Nattøj med Monstre, Our Generation Dukketøj

Nattøj med Monstre, Our Generation Dukketøj
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Her er der et sjovt og lidt skørt sæt nattøj med neonfarvede monstre på natkjolen og hjemmesko, som er store, bløde og meget lyserøde monsterfødder med k... Læs mere
199,95 kr
199,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Her er der et sjovt og lidt skørt sæt nattøj med neonfarvede monstre på natkjolen og hjemmesko, som er store, bløde og meget lyserøde monsterfødder med kløer. Nu mangler der bare et par cookies med chokolade og et glas mælk for at gøre det til en super hyggelig aften for Our Generation dukken, og det er der selvfølgelig også med i sættet.
Dukketøjet passer til alle Our Generation dukkerne og andre dukker på 46 cm.

Der følger ikke dukke med, men du kan se hele vores udvalg af Our Generation dukker her, og købe mere dukketøj til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
Til 46 cm. dukker
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito