FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Elliana, 46 cm. Our Generation Dukke

Elliana, 46 cm. Our Generation Dukke
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage

Elliana er en sød ridepige med brune øjne og mørkt hår. Hun er klædt til en tur på hesten med ridehjelm på hoved... Læs mere

329,95 kr
329,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Elliana er en sød ridepige med brune øjne og mørkt hår. Hun er klædt til en tur på hesten med ridehjelm på hovedet, en dejlig lyserød kortærmet T-shirt og grå bukser. På fødderne har hun lange ridestøvler.


Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet, deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito