FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Gabe Surfer, Our Generation Drengedukke

Gabe Surfer, Our Generation Drengedukke
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage

Gabe er en rigtig surfer med grønne øjne og blonde krøller. Han er på vej til stranden i sin tanktop med surferprint på brys... Læs mere

329,95 kr
329,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Gabe er en rigtig surfer med grønne øjne og blonde krøller. Han er på vej til stranden i sin tanktop med surferprint på brystet og blå badebukser. På fødderne har han et par behagelige badesandaler i orange - samme farve som boardet.


Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet, deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito