FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Hally Skolepige med Tilbehør, 46 cm. Our Generation Dukke

Our Generation

Hally Skolepige med Tilbehør, 46 cm. Our Generation Dukke
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Hally er en frisk skolepige i skoleuniform - skørt, polo shirt, knæstrømper og sko. Med i skoletasken er en notesblok, et diplom, en lommeregner, viskelæder... Læs mere
529,95 kr
529,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Hally er en frisk skolepige i skoleuniform - skørt, polo shirt, knæstrømper og sko. Med i skoletasken er en notesblok, et diplom, en lommeregner, viskelæder, blyant og kuglepen samt lineal. Hally er selvfølgelig også klar til idrætstimerne, hvor hun frit kan bevæge sig i en T-shirt, shorts og snøresko.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet. Deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv.

Du kan se alle vores Our Generation dukker her, og finde dukketøj og tilbehør til Our Generation dukkerne her.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito