FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Montana Faye, 46 cm. Our Generation Dukke

Our Generation

Montana Faye, 46 cm. Our Generation Dukke
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Montana Faye er en frisk heste-pige-dukke med flettede lyse rottehaler og helt lyseblå øjne. Hun har en lun blå rullekravebluse på med en lyserød hest på ... Læs mere
349,95 kr
349,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Montana Faye er en frisk heste-pige-dukke med flettede lyse rottehaler og helt lyseblå øjne. Hun har en lun blå rullekravebluse på med en lyserød hest på brystet, et par lyse ridebukser med forstærkning ved knæene samt lange brune ridestøvler.

Our Generation dukkerne er i den fineste kvalitet, deres arme, ben og hoved er lavet af vinyl og deres krop er blød. De kan åbne og lukke øjnene og så kan de stå selv. Pga. deres størrelse på 46 cm. appellerer de primært til de lidt større piger.

Du kan se alle vores Our Generation dukker her, og finde dukketøj og tilbehør til Our Generation dukkerne her.


Gennem rollelegen med dukkerne stimuleres børnenes fantasi, følelsesanser og sprogfærdigheder, samtidig med at de udvikler sociale færdigheder såsom empati.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
46 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito