FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Papegøje Træfigur, FableWood

FableWood

Papegøje Træfigur, FableWood
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
FableWood er et dansk brand bestående af en række forskellige dyr af træ, som denne elegante papegøje i nordamerikansk valnød og ask. I træet sidder neody... Læs mere
499,95 kr
499,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

FableWood er et dansk brand bestående af en række forskellige dyr af træ, som denne elegante papegøje i nordamerikansk valnød og ask. I træet sidder neodymiun magneter, som gør det nemt at samle og skille dyrene ad, lidt som et 3D-puslespil.
Dyrene kan kombineres med hinanden på kryds og tværs, så man kan skabe sit helt eget fabeldyr - kun fantasien sætter grænser. Der findes derfor heller ikke nogen manual til at samle dyrene, men hvis man gerne samle dem ”rigtigt” er der fine billeder på æsken.

Træet er overfladebehandlet med en kombination af naturolie og bivoks, som giver en flot finish og magneterne har en livslang styrke og er selvfølgelig blyfri.

Dyrene bliver testet af et uafhængigt forbrugerlaboratorium og er CE-certificeret som legetøj til børn fra 1 år og op.

Sættet kommer i en eksklusiv æske og består af 6x stykker træ med magneter. Træet kan tørres af med en let fugtig klud.
FableWood har indgået et samarbejde med ’Eden Projects’. Et projekt, som afhjælper fattigdom og styrker små lokalsamfund ved at ansætte lokal arbejdskraft i forbindelse med genplantning af skov. Partnerskabet består desuden i, at for hvert solgt dyr plantes fem nye træer.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
Samlet: H. ca. 11,5 cm L. ca. 13 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito