Persondatapolitik og cookies

For at du kan indgå en aftale om køb af varer hos monito.dk, skal du lade dig registrere med følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse (vej, postnr. By)
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer

Vi benytter kun de registrerede oplysninger i forbindelse med levering af de bestilte varer. Persondataoplysningerne registreres hos monito.dk og opbevares i 5 år (pga. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes, medmindre der stadig er et aktivt kundeforhold.

Når vi gennem webshoppen registrerer personoplysninger, sker det altid ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret præcis om hvilke oplysninger vi gemmer, hvad de skal bruges til og hvor længe vi gemmer dem. Oplysninger opgivet til monito.dk vil ALDRIG blive videregivet eller solgt til tredjemand og vi registrerer ikke personfølsomme data. Ordredata vil blive overført til vores økonomisystem e-conomic med hvem vi har en databehandleraftale.

Det er kun betroede medarbejdere hos monito.dk der har adgang til de registrerede oplysninger. Den dataansvarlige hos Monito er indehaveren Karen Hjorth Biilmann.

Dine rettigheder

Ifølge persondataloven har du altid ret til at gøre indsigelse mod de data der er registreret om dig, ligesom du til hver en tid kan få indsigt i hvilke data der er registreret, få dem rettet og slettet. Du kan ikke få slettet oplysninger fra vores økonomisystem, da vi har pligt til at opbevare dem i 5 år i henhold til regnskabsloven. Ønsker du at gøre indsigelse eller få at vide hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bedes du sende en mail til Info@monito.dk, og vi vil besvare din mail hurtigst muligt.

 

Monitos nyhedsbrev

Tilmelder du dig monitos nyhedsbrev, giver du ligeledes et udtrykkeligt samtykke til dette, enten når du aktivt sætter kryds i at du gerne vil modtage nyhedsbrevet når du bestiller en vare, eller når du tilmelder dig via en pop-up på hjemmesiden. Tilmelder du dig i butikken vil det ligeledes tydeligt fremgå at du tilmelder dig nyhedsbrevet. I alle nyhedsbreve der udsendes, vil der i bunden være et link, så du nemt og hurtigt til hver en tid kan afmelde dig nyhedsbrevet igen.

 

Jobsøgere

Hvis du søger job hos Monito, enten ved at sende en ansøgning på e-mail eller ved at aflevere en personligt i butikken, behandler vi også dine personoplysninger for at evaluere dit potentiale som medarbejder. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er dit samtykke. Vi kan efter aftale med dig gemme din ansøgning i 6 måneder, hvorefter den vil blive slettet.

Data til statistisk formål

Vi forbedrer hele tiden vores shop, og en af de måder vi kan gøre shoppen bedre og mere brugervenlig er ved at indsamle data til forskellige statistikker om de besøgene. Det kan være antal besøgende, hvor de kommer fra, hvilke sider de besøger, hvilke produkter der bliver købt osv. Her indsamles ingen data om dig som person, udelukkende data til statistiske formål.

Cookies

Vores Shop system anvender såkaldte cookies bl.a. til styring af indholdet i indkøbskurven. En cookie er en lille fil som gemmes på din egen computer. Derved er det muligt for shoppen at huske dine oplysninger næste gang du køber. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i Cookies, men oplysninger om brugerens adfærd. Disse oplysninger kan Monito bruge til at gøre shoppen mere brugervenlig. Du kan selv  slette cookies i Internet Explorer under menuen »Funktioner« - »Internetindstillinger« - »Slet cookies«.

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine persondata, har du mulighed for at rette henvendelse til datatilsynet.