FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Politi Kuglebane Kullerbü, HABA

HABA

Politi Kuglebane Kullerbü, HABA
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Det er aften og politiet er ude for at fange en røver! En fin kuglebane til de mindste børn (fra ca. 2 år) med masser af fart og spænding med en politibil... Læs mere
469,95 kr
469,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Det er aften og politiet er ude for at fange en røver!
En fin kuglebane til de mindste børn (fra ca. 2 år) med masser af fart og spænding med en politibil og en trækugle, som ligner en røver med skægstubbe og klap for øjet.
Politibilen er i blå og grå plastik, som er behagelig at røre ved. Bilen kan køre på alle Kullerbü kuglebaner, men kan også leges med som en helt almindelig legetøjsbil. Når man skubber til bilen og samtidig trykker let ned på den, så skyder den frem med god fart.
Kullerbü kuglebanen kombinerer materialerne træ og plastik på en rigtig god måde. De 18 dele er nemme at samle, og banen kan bygges sammen med alle andre af HABAs Kullerbü kuglebaner.
Der kan desuden købes et væld af forskellige kugler og biler, som passer til kuglebanen.

En HABA Kullerbü kuglebane er sjovt og lærerigt konstruktionslegetøj til børn fra 2-8 år. De helt små skal have hjælp til at bygge banen op, men vil elske at få kuglen til at trille igennem banen igen og igen. De lidt større børn vil finde udfordring i at bygge banen op og være stolte når det lykkedes at lave en god konstruktion.


Se alle vores HABA kuglebaner og tilbehør her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito