FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Politi Udklædning med Tilbehør

Melissa & Doug

Politi Udklædning med Tilbehør
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Det er nemt at håndhæve loven i landet, når du har det rigtige udstyr! Din lille politimand eller politidame vil elske denne officielt udseende politijakke o... Læs mere
289,95 kr
289,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Det er nemt at håndhæve loven i landet, når du har det rigtige udstyr! Din lille politimand eller politidame vil elske denne officielt udseende politijakke og kasket, og ikke mindst det skinnende politiskilt. Tilsæt fløjte, walkie-talkie med lydeffekter, håndjern, billet og et navneskilt til personalisering af politiuniformen og ingen vil vove at gå over for rødt i nabolag!

Et skønt og komplet politikostume til både fastelavn og efterfølgende udklædningsleg til både piger og drenge. Især i alderen 3-6 år er børn meget optaget af, ikke bare helte, men også af hverdagsfigurer som f.eks politimanden her.

Kostumet er fra amerikanske Melissa & Doug, der lever pædagogisk legetøj i god kvalitet. I modsætning til meget andet udklædningstøj på markedet er dette kostume One Size, så det passer til børn i alderen 3-6 år, hvor rollelegen og udklædning spiller en stor rolle i barnets udvikling. Jakken kan maskinvaskes ved 30 grader, tilbehøret kan tørres af med en fugtig klud.


OBS! AA Batterier til walkie-talkien er ikke inkluderet!


Se mere udklædning til børn her.


Se mere udklædning fra Melissa & Doug her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
Str. 3-6 år
CE mærket:
Nej
 
 

Det siger andre om Monito