Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Rabatkode til Monito


Hos Monito har vi pt. ingen aktive rabatkoder.


Dog holder vi løbende udsalg og har tilbud på vores produkter. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så er du en af de første, der modtager gode tilbud og nyheder.


* Vi vil gerne sende dig eksklusive tilbud, kuponkoder og de seneste nyheder om vores produkter via e-mail. Vi behandler altid dine personlige oplysninger med yderste omhu og sælger dem aldrig til andre virksomheder. Du kan til enhver tid ændre din tilmelding ved at klikke på afmeldingslinket i foden af alle de e-mails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på vores mail info@monito.dk. Ved at klikke ovenover accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.
Karen i butikken
 

Vi har netop disse på udsalg lige nu


Sorter faldende

1-24 of 50

Sorter faldende

1-24 of 50

Rabat hos Monito

Hos Monito vægter vi personlig service samt det at finde det helt rigtige legetøj over at være den billigste butik på internettet. Vi ønsker at give dit barn legetøj af høj kvalitet, der samtidigt også er 100% sikkert for dit barn at lege med.


Vi afholder dog løbende udsalg og har tilbud på vores produkter. Dertil sender vi også rabatkoder ud til de mest aktive og loyale kunder via vores nyhedsbreve.Særlige tilbud på “Our Generation” dukker

For medlemmerne af vores “Our Generation” dukke-klub er der helt særlige rabatter og bonusser og ikke mindst invitationer til events i butikken for de mange dukkefans og deres dukker. Klubben er for dig, hvis barn eller barnebarn elsker Our Generation dukkernes univers. Du kan tilmelde dig i butikken, eller skrive en mail til info@monito.dk for at blive medlem af Our Generation klubben.Kvalitetslegetøj betaler sig i længden

Legetøj kan være en dyr affære, men det kan altid betale sig at købe legetøj af god kvalitet, da det holder meget længere end de billigere alternativer. Når du køber legetøj hos Monito er du sikret legetøj af høj kvalitet, som samtidig også er nøje udvalgt til at udvikle, underholde og stimulere dit barns fantasi, sanser og motorik.


Ligeledes er alt legetøjet hos Monito 100% sikkert for børn. Vi handler kun med leverandører, der har en social og miljømæssig forsvarlig produktion, og alle produkter er lavet af giftfri materialer, herunder maling, lak, bejse osv.