FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Racerbil, Høne

PlanToys

Racerbil, Høne
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Sød og sjov lille racerbil med en lille høne bag rattet. Bilen og hønen har bløde kurver og nemt at holde om for de små hænder. Racerbilen med hønen ... Læs mere
129,95 kr
129,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Sød og sjov lille racerbil med en lille høne bag rattet. Bilen og hønen har bløde kurver og nemt at holde om for de små hænder.

Racerbilen med hønen er lavet i træ og Planwood, der er PlanToys helt særlige og unikke træmateriale. Planwood er lavet på rest savsmuld fra træproduktionen, blandet med øko farver og en giftfri lim uden formaldehyd.
PlanToys er bæredygtigt legetøj, lavet med fokus på børns leg og udvikling og ikke mindst miljøet. Træet kommer fra gummitræer, der ikke længere producerer latex, og alle farver er naturlige og selvfølgelig giftfri.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3
Mål:
ca 8,5 x 10 x 9 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito