FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Rubens Cutie Emelie, 32 cm

Rubens Barn

Rubens Cutie Emelie, 32 cm
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Rubens Cutie Emelie er en skøn blød dukke med det dejligt ansigtsudtryk og levende øjne. Hun har en sød lyserød kjole med hvide prikker på og en lille sl... Læs mere
399,95 kr
399,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Rubens Cutie Emelie er en skøn blød dukke med det dejligt ansigtsudtryk og levende øjne. Hun har en sød lyserød kjole med hvide prikker på og en lille sløjfe i håret. Rubens Cuties er 32 cm og passer derfor perfekt til de mindste børn som den første dukke, så der er basis for et langvarigt og trygt venskab.

Baby Emelie vil med sit glade ansigt og skønne udtryk, vinde dit barns hjerte med det samme. Hun er blød og dejlig at kramme, made, lægge til at sove osv., alt det en baby-mor leger.

Rubens Cuties dukker er håndsyede dukker i lækker blød fleece stof, som giver dem en naturlig "varme" når man krammer dem. Rubens Cuties dukker vejer kun ca. 155 g og er 32 cm lange, så de er noget mindre og lettere end de almindelige Rubens Barn dukker og egner sig dermed rigtig fint til de helt små børn da de er nemmere at håndtere. En rigtig fin "begynder dukke". Rubens dukkerne kan vaskes ved 30 grader i maskinen og tørretumbles.

Gennem rolleleg, som leg med dukker, stimuleres barnets følesanser og deres sociale- og følelsesmæssige intelligens. At efterligne de voksnes verden skaber tryghed og den sociale leg er en vigtig del af udviklingen af forskellige sociale følelser som f.eks. empati og forståelse. Rollelege kan leges alene eller sammen med andre og er en vigtig del af barnets følelsesmæssige udvikling.

Rubens Cuties dukker er håndsyede, derfor kan der forekomme små variationer i dukkernes udtryk, det er med til at give dem hver deres charme og særpræg. Dukkerne kan vaskes.


Se alle Rubens Barn dukkerne her eller find tøj og tilbehør til Rubens Baby her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1, 2, 3, 4, 5
Mål:
32 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito