FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Skotsk Terrier Hvalp med Bevægelige Ben, Our Generation

Our Generation

Skotsk Terrier Hvalp med Bevægelige Ben, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Nu kan din Our Generation dukke gå tur med en lille scottie hvalp. Den har skotskternet halsbånd på, formet som en butterfly, og en rød hundesnor. Benene ka... Læs mere
159,95 kr
159,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Nu kan din Our Generation dukke gå tur med en lille scottie hvalp. Den har skotskternet halsbånd på, formet som en butterfly, og en rød hundesnor. Benene kan bevæge sig. Selve æsken, som hundehvalpen kommer i, kan bruges som et lille hundehus.
Selvom hundehvalpene er lavet som tilbehør til Our Generation dukkerne, kan naturligvis også bruges for sig selv eller med andre dukker og bamser.

Hundehvalpen er en del af Our Generation universet. Du kan se hele vores udvalg af Dukker fra Our Generation her, og købe mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mål:
L: ca. 19 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito