FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Sommerfugle Have, 5 Sommerfugle, Insect Lore

Sommerfugle Have, 5 Sommerfugle, Insect Lore
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage

Køb din sommerfuglehave med 5 sommerfuglelarver og start et fantastisk natur projekt for både børn og voksne. Sommerfuglene er af arten t... Læs mere

199,95 kr
199,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Køb din sommerfuglehave med 5 sommerfuglelarver og start et fantastisk natur projekt for både børn og voksne. Sommerfuglene er af arten tidselsommerfugl, en helt almindelig europæisk art som klarer sig fint i det danske klima. I pakken ligger nettet til sommerfuglene, instruktioner mm. og et certifikat på 5 sommerfuglelarver. Sommerfuglelarverne sendes fra England, når I indløser certifikatet online (det hele står på dansk). Når du køber sommerfuglehaven bestemmer I således selv hvornår I vil indløse certifikatet og have sommerfuglelarverne tilsendt. Der bliver dog kun sendt sommerfuglelarver fra marts til medio september, for at sikre at temperaturene er høje nok til at larver og sommerfugle kan gennemleve deres naturlige livscyklus.


Når du indløser certifikatet, skal du betale et lille ekstra beløb i porto for at få tilsendt sommerfuglelarverne, det koster ca. 25-30 kr. Køber du for en institution hvor I ikke kan betale denne porto med kreditkort, eller ønsker du at købe en sommerfuglehave hvor alt er betalt på forhånd, kan du købe en sommerfuglehave med prepaid porto her.


Sommerfugle nettet kan bruges igen til sommerfugle eller andre små dyr man vil observere. Følg dine egne sommerfugle og se dem undergå den fantastiske udvikling fra larve til smuk sommerfugl.


Sommerfuglehaven består af et 30 cm højt net, en mad pipette, instruktioner og et certifikat du indløser over nettet. Så får du tilsendt 5 sommerfuglelarver med posten, de kommer i et lille glas med foder de kan leve og vokse af. Så er det bare at følge deres udvikling, larverne vokser ca. 10 gange deres egen størrelse for til sidst at forpuppe sig i låget af glasset. Herefter lægges låget med pupperne over i sommerfuglenettet hvor de efter noget tid vil udklækkes som smukke sommerfugle. Når sommerfuglene er udklækkede og flyveklare kan du observere dem i nettet et par dage, så skal de slippes fri i naturen. Hele processen tager 3-5 uger og det er meget fascinerende for både børn og voksne at følge. Når du indløser kuponen for sommerfuglelarverne på nettet, kan man selv vælge hvornår man vil have dem tilsendt, så sørg for at planlægge forløbet, så I er hjemme når sommerfuglene udklækkes, så I kan observere og nyde det smukke dyrs udvikling.

Insectlore er et engelsk firma der har opdrættet og sendt sommerfugle larver ud siden 1969. Tidligere solgte de kun til skoler og institutioner til undervisningsformål, men nu kan man også få sine helt egne sommerfugle derhjemme. Et fantastisk naturprojekt som både børn og voksne vil nyde og ikke mindst lære af.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mål:
30 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito