FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Stempelsæt Bondegård, Melissa & Doug

Melissa & Doug

Stempelsæt Bondegård, Melissa & Doug
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Fint stempelsæt til at lave den fineste og meste farverige bondegård. Sættet består af 20 forskellige stempler med f.eks. dyr, grøntsager og en bondegård,... Læs mere
169,95 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Fint stempelsæt til at lave den fineste og meste farverige bondegård. Sættet består af 20 forskellige stempler med f.eks. dyr, grøntsager og en bondegård, 5 farveblyanter og 1 stempelpude med to farver.
Tryk et stempel ned på puden og placer derefter på f.eks papir. De små stempel motiver kan derefter farvelægges, en god måde at træne finmotorikken og udfordre kreativiteten.

Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, og deres legetøj vinder hvert år mange priser i USA som det bedste legetøj.


Vi har mange flere farverige, underholdende og lærerige produkter fra Melissa & Doug.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito