FRI FRAGT OVER 449,- | Grundet flytning kan der forekomme forlænget leveringstid i den kommende uge.

Stor Garage i Træ, Vilacity, Vilac

Vilac

Stor Garage i Træ, Vilacity, Vilac
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Et kæmpestort og fantastisk farverigt garageanlæg i tre etager. Allerøverst er helikopterlandingsbanen til den medfølgende helikopter. Næste etage har park... Læs mere
999,95 kr
999,95 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Et kæmpestort og fantastisk farverigt garageanlæg i tre etager. Allerøverst er helikopterlandingsbanen til den medfølgende helikopter. Næste etage har parkeringsbåse med en 43 cm. høj rampe ned til gulvplan. Den sidste del af rampen runder en anelse op, så de to biler, der følger med, kan hoppe ud over rampen. Nedenunder er der også mulighed for at parkere, mens nederste etage har en benzintank, en vaskehal og et værkstedsområde, hvor porten kan tages op og ned. Til at forbinde alle etager er der en elevator, som stopper på hver enkelt etage.

Man kan sagtens lege med garagen som den er. Men den er også en del af Vilacity, hvorfor man kan kombinere den med for eksempel den lille racerbane og få et vejnet omkring garagekomplekset eller et kæmpe stort racerbaneanlæg.


Vilac er et Fransk legetøjsfirma der laver lækkert og lærerigt legetøj i træ.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
Æske: 62 x 45 x 14 cm.
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito