Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Strandhus, Our Generation

Strandhus, Our Generation
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Totalt gennemført strandhus hvor Our Generation dukkerne kan slappe af. Strandhuset har et køkken med håndvask (affaldskværnen lyder som om den kværner a... Læs mere
1.799,95 kr
1.799,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Totalt gennemført strandhus hvor Our Generation dukkerne kan slappe af.
Strandhuset har et køkken med håndvask (affaldskværnen lyder som om den kværner affald), komfur (når man drejer på knapperne kommer der stegelyde og lyden af et minutur), 2 ovne, et køleskab og masser af skabsplads til alle de forskellige fødevarer, tallerkner og bestik, gryder og rengøringsmidler, tekande (der lyder som om den koger, når man trykker på toppen af låget), krus og saftevand mm.
Om dagen er der en dejlig bænk med hynder og et bord, som man kan spise og hygge sig ved. Om aftenen kan bordet flyttes og en seng trækkes ud fra under bænken. Som pynt i hytten er to aftagelige årer, en redningskrans og 2 søde kroge udformet som søheste. På vinduet i døren sidder et lille insekt. Man kan trykke på 5 forskellige knapper på taget - en med lyden fra en fårekylling, mågeskrig, bølgeskvulp og regnvejr. Den sidste knap projekterer en stjernehimmel op i luften i flere farver. Trykker du på knappen under loftet kastes der stjernelys ned i hytten.
Strandhuset indeholder over 50 forskellige dele og der skal bruges 3 AG13/L1154 batterier og 3 AA/1.5V batterier.


Til strandhuset følger der ikke dukker med.


Du kan se hele vores udvalg af Dukker fra Our Generation her, og købe mere dukketøj og tilbehør til Our Generation dukker her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
4, 5, 6, 7, 8
Mål:
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito