Suspend Balancespil

Flere visninger

Suspend Balancespil
179,95 kr

Lagerstatus: På lager

Super sjovt og udfordrende balancespil for hele familien. Forestil dig en blanding af Mikado og Klodsmajor og tilsæt spændingen ved at lade det hele hænge i luften og lade det balancere på et enkelt metalstativ. Suspend er familiesjov der kræver en sikker hånd og nerver af stål...

Start med at sætte stativet op, og lad det stå så alle spillere nemt kan nå uden at skulle læne sig for meget ind over bordet. Del alle pindene ud, så hver spiller har lige mange, går antallet ikke op med spillerne, lægges resten i en fælles bunk på bordet. Den yngste starter med at slå med terningen, og skal placere en pind i den farve på stativet. Herefter går terningen på tur og hver spiller placerer en pind i den farve de slår og en "skulptur" af metal pinde opstår. Lyder det nemt? Det er det ikke... for hver gang der placeres en ny pind, skifter konstruktionen og balancen. Vinderen er den der først kommer af med sine pinde - uden at det hele vælter...
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
8, 9, 10
Mål:
CE mærket:
Nej
Beskrivelse

Detaljer

Regler: Man må kun bruge én hånd til at placere sin pind. Rører man en eller flere pinde med den anden hånd, mister man sin tur. Falder der pinde af når man forsøger at placere sin egen, skal man tage dem op i sin bunke. Slå man en farve, man ikke har flere pinde i, tager man fra fælles bunken, eller en modspiller. Pinde må placeres over alt på strukturen hvor der ikke er pinde i forvejen, man må altså ikke sætte den i et led hvor der allerede hænger en pind. Der er masser af muligheder for at gøre spillet nemmere eller sværere alt efter spillernes alder og evner. Spillet er sjovt og udfordrende for både børn (fra 8 år) og voksne og træner hånd-øje koordination, koncentration, forståelse for balance og skift i tyngdepunkt mm. Spillevejledningen i æsken er på engelsk. Spillet består af et stativ der samles af 4 stålpinde en bund og en samlepind i træ, 24 metalpinde i forskellig længde med farvede gummidutter på enderne og forskelligt antal buede led til at hænge i. Melissa & Doug er førende på det amerikanske marked indenfor pædagogisk udviklende legetøj, og deres legetøj vinder hvert år mange priser i USA som det bedste legetøj.
Yderligere information

Yderligere information

Varenummer MD14371
Brand Melissa & Doug
Bedømmelser

Bedømmelser 1 item(s)

Vildt sjovt for alle
Udfordrende, sjovt og lærerigt. Man kan øge sværhedsgraden ved at lade endnu et terningekast bestemme, hvilken pind, den skal lægges på.
Når alle pinde er brugt, kan man efter tur pille én pind af ad gangen - det er faktisk sværrer. Hvis man ønsker yderligere udfordringer, så lad terningen bestemme hvilken farve pind, der skal pilles af! Review by Jens / (Indsendt den 26/12/2016)