FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Tactil Lotto - Rør og Følespil

Djeco

Tactil Lotto - Rør og Følespil
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Tactil Lotto er vinder af årets børnespil Guldbrikken i 2012 - og det er ikke uden grund. Spillet er et super godt første brætspil, der i den grad kombiner... Læs mere
259,95 kr
259,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Tactil Lotto er vinder af årets børnespil Guldbrikken i 2012 - og det er ikke uden grund. Spillet er et super godt første brætspil, der i den grad kombinerer leg og læring og aktiverer følesanser gennem rør og føl elementet.
Spillet indeholder 15 forskellige figurer i lækre materialer. Figurerne lægges i en pose og hver spiller skal nu dreje på det medfølgende hjul/roulette. Spilleren skal nu ved at føle sig frem, finde en figur i posen fra den kategori hjulets pil lander på.

Spillet giver masser af muligheder for at lære at kategorisere, snakke om dyr, frugter, farver etc. Der er forslag til versioner for de helt små børn og dermed er spillet ikke bare en rigtig god introduktion til brætspil med simple regler, men også et spil som de større børn kan finde glæde og udfordring i. For de helt store kan man evt. sætte en tidsfrist på, så figuren skal findes i kamp mod uret.

Spillet kan spilles af 1-4 personer fra 3 år og op. Et spil varer ca. 10 minutter og der medfølger dansk spillevejledning.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6, 7
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito