FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Multistribe Kjole, Serendipity

Serendipity

Multistribe Kjole, Serendipity
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Super flot stribet kjole i råhvid med fine forskellige farvede striber. Kjolen er i en lækker let vævet økologisk bomuld, uden ærmer og skønne detaljer. S... Læs mere

Pris: 424,95 kr

Special Price 212,50 kr

* Påkrævede felter

Pris: 424,95 kr

Special Price 212,50 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT MED HJEMMELEVERING ELLER TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Super flot stribet kjole i råhvid med fine forskellige farvede striber. Kjolen er i en lækker let vævet økologisk bomuld, uden ærmer og skønne detaljer. Syningen i livet er lavet i en bue som giver kjolen et utroligt flot snit og der er 4 skjulte knapper fra halsåbningen og ned. En rigtig fin sommerkjole som sidder flot.

Kjolen er produceret i 100% økologisk bomuld og er Gots certificeret.
Serendipity er et dansk firma som laver lækkert børnetøj i 100% økologisk bomuld og Gots certifcerede kvaliteter. Gots certificeringen er din sikkerhed for at tøjet er produceret bæredygtigt, økologisk og sikkert for både arbejderne, miljøet og selvfølgelig de små som skal bære det.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
3, 4, 5, 6
Mål:
CE mærket:
Nej
 
 

Det siger andre om Monito