Fri fragt v. køb over 800,-     30 dages returret     Gratis gaveindpakning

Shorts No. 819, Grå m. Blomsterprint, Christina Rohde

Shorts No. 819, Grå m. Blomsterprint, Christina Rohde
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Fine sommershorts med det fineste blomsterprint på en lækker grå baggrund, til de mindste piger fra Christina Rohde. Shortsene, eller bloomers som de også k... Læs mere

Pris: 249,95 kr

Special Price 75,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 249,95 kr

Special Price 75,00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 800,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service
Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Fine sommershorts med det fineste blomsterprint på en lækker grå baggrund, til de mindste piger fra Christina Rohde. Shortsene, eller bloomers som de også kaldes, er dejlig luftige på en varm sommerdag og flotte med et par stræmpebukser under på en koldere dag.

Shortsene er lavet i 100% bomuld og anbefales vasket ved 30 grader. De er lidt små i størrelsen, så hvis barnet ligger mellem to størrelser, ville jeg vælge den store.
Christina Rohde er et dansk tøjmærke som ikke er bange for at blande farver, mønstre og forskellige tekstiler. Der er knald på farverne og alligevel er det et tidsløst skandinavisk design som falder i både børn og voksnes smag, og lyser børnegarderober op i hele verden. Christina Rohde tøj er farverigt og behageligt og lavet i de bedste materialer.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0
Mål:
CE mærket:
Nej
 

Det siger andre om Monito