FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Touche Tusser i Pose, 24 stk.

Touche

Touche Tusser i Pose, 24 stk.
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage

Touche tusserne er bare super gode børnetusser. De er tykke og dermed nemme at holde om, også for de mindste hænder, de har en tykkere og ... Læs mere

99,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Touche tusserne er bare super gode børnetusser. De er tykke og dermed nemme at holde om, også for de mindste hænder, de har en tykkere og mere tryk-stabil spids end normale tusser, så de kan holde til de hårde tryk mod papiret som mindre børn laver. Derudover er de vandbaserede og dermed nemme at vaske af tøjet og de fleste overflader. De har en god farvedækning og er gode til større overflader også.


Denne pose indeholder børnetusser i 24 forskellige farver. Du kan også få tusserne i en træblok, så der er styr på dem.


Maxi tusserne fra Touche er meget populære både i børnefamilierne og daginstitutioner. Køber du ind for en institution, vælger du bare EAN betaling. Vi er også oprettet som leverandør i Københavns Kommunes indkøbssystem KVANTUM.

Se også vores mange sjove produkter til at tegne og male med her.


 

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
1, 2, 3, 4, 5, 6
Mål:
14 cm.
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito