FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Trærangle Magica, HABA

HABA

Trærangle Magica, HABA
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
En skøn rangle til de små, lavet i bøgetræ og selvfølgeligt giftfri farver. De 8 kugler, i flotte klare farver, er sat på en kraftig elastik så kuglerne ... Læs mere
99,95 kr
99,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

En skøn rangle til de små, lavet i bøgetræ og selvfølgeligt giftfri farver. De 8 kugler, i flotte klare farver, er sat på en kraftig elastik så kuglerne både kan trækkes i og skubbes ind og ud mellem hinanden.
Lyden af træ mod træ er skøn og barnet får trænet sin tidlige motorik. Et meget indbydende stykke legetøj til de helt små. God idé som barselsgave. HABA er kendt for sin meget høje kvalitet af legetøj, de tester deres legetøj udover kravene og leverer fantastisk holdbare, godt designede og gennemtænkte produkter. Deres rangler er lakeret flere gange med vandbaseret lak, så overfladen er yderst modstandsdygtig overfor spyt og slid.

Se flere rangler i træ her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1
Mål:
10x6 cm
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito