FRI FRAGT OVER 299,- | COVID-19 STATUS: Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering)

Trærangle Magica, HABA

Trærangle Magica, HABA
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
En skøn rangle til de små, lavet i bøgetræ og selvfølgeligt giftfri farver. De 8 kugler, i flotte klare farver, er sat på en kraftig elastik så kuglerne ... Læs mere
99,95 kr
99,95 kr

  Fri fragt v. køb over 299,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt og tilbyder dig ekstraordinært gratis fragt fra 299,- (1-2 hverdages levering).

Vi lukker butikken - men vi er her stadig online! Er du lokal kunde her fra Svendborg, så er du meget velkommen til at bestille online og afhente i butikken mellem 15-17 på hverdage eller efter særaftale.

Kh. Karen

 Gratis gave til dig
Når du bestiller for mere end 499,- vil vi gerne give dig en gave med. Hvis du er interesseret så skriv "Ja tak til spil" i kommentarfeltet når du bestiller. Så giver vi dig gratis Mini Familie (værdi 69,95,-) med.

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

En skøn rangle til de små, lavet i bøgetræ og selvfølgeligt giftfri farver. De 8 kugler, i flotte klare farver, er sat på en kraftig elastik så kuglerne både kan trækkes i og skubbes ind og ud mellem hinanden.
Lyden af træ mod træ er skøn og barnet får trænet sin tidlige motorik. Et meget indbydende stykke legetøj til de helt små. God idé som barselsgave. HABA er kendt for sin meget høje kvalitet af legetøj, de tester deres legetøj udover kravene og leverer fantastisk holdbare, godt designede og gennemtænkte produkter. Deres rangler er lakeret flere gange med vandbaseret lak, så overfladen er yderst modstandsdygtig overfor spyt og slid.

Se flere rangler i træ her.

Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0, 1
Mål:
10x6 cm
CE mærket:
Ja
 

Det siger andre om Monito