FRI FRAGT OVER 449 kr. | Klik & Hent 0 kr. | Gratis Gaveindpakning | Vi sender fra dag til dag

Trekantet Gribe-Legetøj, PlanToys

PlanToys

Trekantet Gribe-Legetøj, PlanToys
  På lager Leveringstid 1-2 hverdage
Sjovt trekantet gribe-legetøj fra PlanToys med aftagelig bold, der styrker barnets finmotorik, når det griber og leger med det. Gribelegetøjet kan også brug... Læs mere
199,95 kr
199,95 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  Fri fragt v. køb over 449,-
  30 dages returret
  Gratis gaveindpakning
  Personlig service

  FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

Hos Monito er alting ikke som det plejer i år. Vi skal alle passe på hinanden - derfor tilbyder vi helt ekstraordinært fri fragt til pakkeshop på alle bestillinger over 449,-

Karen fra Monito

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et produkt? Så ring til Karen på tlf 30 11 44 83 eller skriv os en mail på info@monito.dk.

Sjovt trekantet gribe-legetøj fra PlanToys med aftagelig bold, der styrker barnets finmotorik, når det griber og leger med det. Gribelegetøjet kan også bruges som rangle, som den lille kan lege med. Det trekantede gribeegetøj vil interessere og aktivere den lille.

Gribelegetøjet er lavet i bæredygtigt træ og farvet i forskellige flotte farver med organiske farvestoffer.

Legetøjet er egnet til børn mellem 6-12 måneder.
PlanToys er bæredygtigt trælegetøj, der er lavet med fokus på børns udvikling. PlanToys bestræber sig på at fremstille legetøj under de bedst tænkelige forhold for både medarbejdere og miljøet. Træet kommer fra gummitræer, der ikke længere producerer latex, og alle farver er organiske og naturligvis giftfri.
Pædagogiske egenskaber
(Læs mere)
Alder:
0
Mål:
CE mærket:
Ja
 
 

Det siger andre om Monito